Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για ενήλικες επιχειρήσεις

0
Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για ενήλικες επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις για ενήλικες είναι, για παράδειγμα, ιστότοποι περιεχομένου για ενήλικες, ιστότοποι με κάμερα web, στριπτιτζάδικα, ιστότοποι γνωριμιών, διαδικτυακές αγορές κ.λπ.

Πολλοί επιχειρηματίες αυτών των ενήλικων επιχειρήσεων δυσκολεύονται να ανοίξουν έναν τραπεζικό και εμπορικό λογαριασμό. Δεν είναι παράνομη επιχείρηση η πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών για ενήλικες, ωστόσο, οι παραδοσιακές τράπεζες αντιμετωπίζουν τις επιχειρήσεις ενηλίκων ως κάτι παράνομο και τις θεωρούν υψηλού κινδύνου.

Ωστόσο, υπάρχει λύση για αυτό το θέμα. Πολλά EMI, Ιδρύματα Ηλεκτρονικού Χρήματος, είναι πρόθυμα να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες στην εταιρεία σας.

Ένα Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος είναι ένας οργανισμός που διαθέτει άδεια παροχής ηλεκτρονικού χρήματος. Διατηρείται σε κινητό ή κάρτα, πραγματοποιούνται συναλλαγές με αυτή τη δυνατότητα.

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι εφαρμογές υψηλού κινδύνου μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο από άλλες. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχονται όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Η ταυτότητά σας, οι πιο πρόσφατες τραπεζικές καταστάσεις και το πιστοποιητικό σύστασης. Λάβετε υπόψη ότι, οι επιχειρήσεις ενηλίκων πρέπει επίσης να πληρώσουν υψηλότερες αμοιβές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιχειρήσεις.

Εμείς στο DBi, Doing Business International, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανοίξετε αυτές τις τραπεζικές λύσεις υψηλού κινδύνου. Εάν θέλετε τη βοήθειά μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar