Λύσεις πληρωμών κρυπτογράφησης και εξωχρηματιστηριακές ρυθμίσεις

1
Λύσεις πληρωμών κρυπτογράφησης και εξωχρηματιστηριακές ρυθμίσεις

Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να σταλούν και να ληφθούν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή σε όλο τον κόσμο χωρίς την ανάγκη τράπεζας ή μεσάζοντα. Εξαιτίας αυτού, περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να πραγματοποιούν πληρωμές για τα τιμολόγιά τους. Μερικές φορές, οι εταιρείες έχουν περισσότερα κρυπτονομίσματα από νόμισμα fiat ή το αντίστροφο.

Στον κόσμο της κρυπτογράφησης και των οικονομικών, υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να σας εμποδίσουν να επωφεληθείτε από την απρόσκοπτη μεταφορά κρυπτογράφησης μεταξύ λογαριασμών. Ένα από αυτά τα εμπόδια είναι η διαδικασία μετατροπής κρυπτογράφησης σε FIAT και FIAT σε κρυπτογράφηση. Το κύριο εμπόδιο σε αυτή τη διαδικασία είναι η μεταφορά κεφαλαίων που ήταν κρυπτογραφημένα στον προσωπικό/εταιρικό τραπεζικό σας λογαριασμό. Ειδικά όταν έχετε μια εταιρεία που ασχολείται με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, καθιστώντας τη διαδικασία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού για την εταιρεία σας ακόμη πιο δύσκολη.

Οι περισσότερες τράπεζες δεν θα δεχτούν καμία επιχείρηση των οποίων οι κύριες δραστηριότητες σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Η βιομηχανία κρυπτογράφησης θεωρείται υψηλού κινδύνου λόγω της δυνατότητας μεταφοράς μεγάλων χρηματικών ποσών μέσω κρυπτογράφησης. Η προέλευση των χρημάτων είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Εξαιτίας αυτού, διενεργούνται αυστηρές διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και έλεγχοι κατά του ξεπλύματος από τις τράπεζες, οι οποίοι τελικά συχνά οδηγούν σε απόρριψη.

Τώρα που αξιολογήσαμε τα κύρια προβλήματα κατά την έναρξη μετατροπών κρυπτογράφησης σε fiat ή από fiat σε κρυπτογράφηση, ας δούμε τις διαθέσιμες λύσεις που μπορεί να βοηθήσουν σε αυτά τα προβλήματα:

EMI’s/Crypto-friendly τράπεζες

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι περισσότερες τράπεζες δεν δέχονται καμία επιχείρηση των οποίων οι κύριες δραστηριότητες σχετίζονται έστω και ελαφρώς με κρυπτονομίσματα ή άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα δημιούργησε επίσης ένα κενό υπηρεσιών, το οποίο τελικά καλύφθηκε από EMI (Ιδρύματα Ηλεκτρονικού Χρήματος) και τράπεζες που δέχονται εταιρείες που εμβαθύνουν σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Μέσω της χρήσης αυτών των ιδρυμάτων, μπορεί κανείς να μεταφέρει crypto/FIAT και πληρωμή FIAT/crypto.

Doing Business International

Το Doing Business International μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Όταν πραγματοποιείτε πληρωμές σε νόμισμα fiat ή σε κρυπτονόμισμα, η Doing Business International μπορεί να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του τιμολογίου ή της πληρωμής. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να μετατρέπουν τα νομίσματά τους μόνο για την πληρωμή ενός τιμολογίου ή όταν κάνουν μια διαφορετική πληρωμή. Ένα άλλο παράδειγμα είναι εάν μια εταιρεία θέλει να αγοράσει μετοχές σε άλλη εταιρεία – αλλά έχει μόνο κρυπτογράφηση. Η Doing Business International θα μπορεί να πληρώσει για το μετοχικό κεφάλαιο σε fiat και να λάβει κρυπτογράφηση από τον αγοραστή.

Το Doing Business International μπορεί να κεφαλαιοποιήσει για να βεβαιωθεί ότι δεν θα καθυστερήσετε ποτέ με τις πληρωμές σας. Το μετωπικό κεφάλαιο μπορεί να είναι είτε crypto είτε fiat, ανάλογα με την κατάστασή σας. Εάν θέλετε να αγοράσετε κρυπτογράφηση μέσω συμφωνίας εξωχρηματιστηριακής συνεργασίας μαζί μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar