Μια γιορτή και μια θλιβερή ανακοίνωση – #FolkloreThursday

0
Μια γιορτή και μια θλιβερή ανακοίνωση – #FolkloreThursday

Γεια σας #FolkloreThursday-ers!

Έχουμε μερικά ΜΕΓΑΛΑ νέα για εσάς!

Πρώτον, μια γιορτή!

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του ΝΕΟΥ ιστοτόπου που τραγουδάει και χορεύει!

Η ομάδα τεχνολογίας έχει εργαστεί εξαιρετικά σκληρά για να σας προσφέρει όλα όσα ζητήσατε, από ευκολότερους τρόπους εύρεσης άρθρων για τα θέματα που αγαπάτε περισσότερο, έως μια πιο γρήγορη και ασφαλή εμπειρία περιήγησης.

Λαϊκό-γευστικό!

Αυτή η υπέροχη αναβάθμιση βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους μπορούμε να μοιραστούμε τα αποτελέσματα με όλους σας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για τα σχόλια και τη συμβολή σας, που μας βοηθήσατε να κάνουμε τον ιστότοπο όσο το δυνατόν καλύτερο!

Πεταλούδα
Φωτογραφία του Aaron Burden στο Unsplash

Δεύτερον, μια θλιβερή ανακοίνωση…

Μετά από εκπληκτικά 7 χρόνια –και σχεδόν 400 ημέρες hashtag και 500 άρθρα σε ιστότοπους αργότερα– ο κόσμος έχει γυρίσει και ο τροχός της ζωής έχει περάσει από πολλές επαναστάσεις. Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι:

Μετά από πολλή αναζήτηση ψυχής, η Willow και εγώ αποφασίσαμε ότι οι οικοδεσπότες δεν θα κάνουν πλέον retweet στο λογαριασμό Twitter @FolkloreThurs κάθε Πέμπτη από τον επόμενο μήνα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΧΑΣΤΑΓΚ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥrd2022.

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι να μοιράζονται τη λαογραφία τους χρησιμοποιώντας την ετικέτα κάθε εβδομάδα, αλλά δεν θα υπάρχουν πλέον οικοδεσπότες hashtag που θα επανδρώνουν τον λογαριασμό Twitter κάθε Πέμπτη. Φυσικά, οι λογαριασμοί και ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης @FolkloreThurs θα συνεχιστούν.

Αλλά γιατί, σας ακούμε να ρωτάτε;

Πρώτον, η καταπληκτική κοινότητα #FolkloreThursday έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που η πλατφόρμα Twitter δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει την ημέρα του hashtag. Έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο τώρα όπου υπάρχουν περισσότερα tweets από όσα μπορεί να κάνει retweet η υπέροχη ομάδα φιλοξενίας μας λόγω των τεχνικών περιορισμών και με τόσους πολλούς ανθρώπους που συμμετέχουν (πάνω από 60 χιλιάδες followers!)—ειδικά με τα όρια tweet που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού lockdown – είναι απλά αδύνατο να λειτουργήσει η μέρα με τον τρόπο που μπορούσαμε να κάνουμε κάποτε, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα που περιμένουν οι άνθρωποι.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, η δυναμική της ημέρας είναι διαφορετική εδώ και καιρό. Πραγματικά δεν θέλουμε οι άνθρωποι να απογοητεύονται ή να βαριούνται, να σταματήσουν να έρχονται μαζί κάθε εβδομάδα, και αυτό το καταπληκτικό πράγμα που όλοι έχουμε δημιουργήσει να ξεθωριάζει και να ξεθωριάζει.

Λοιπόν, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε το φιλοξενούμενο στοιχείο της ημέρας hashtag, ενώ τα πράγματα είναι ακόμα καλά—και η θετικότητα που τροφοδότησε μια τέτοια δυναμική εξακολουθεί να υπάρχει, έτσι οι άνθρωποι θα το θυμούνται και θα αισθάνονται καλά με την ετικέτα όταν το σκεφτούν το.

Δεύτερον, οι καιροί έχουν αλλάξει μαζικά τα τελευταία δύο χρόνια – όπως και ο καθένας από εμάς. Νιώθουμε ότι είναι τώρα η ώρα για το #FolkloreThursday να κινηθεί μαζί με τον κόσμο που αλλάζει, για να παραμείνουμε φρέσκοι και επίκαιροι.

Θα έρθουν περισσότερα από το #FolkloreThursday στο μέλλον. Παρακαλούμε παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο, συνεχίστε να διαβάζετε τον ιστότοπο και συνεχίστε να μας χαιρετάτε online! Επίσης, τημιrμι έναrμι Μοrμι σιοοκμικρό Εγώn tημι ΜένακΕγώnσολwΕγώtη twο φάοrtηντοοΜΕγώnσολ tΕγώtμεγάλομιμικρό φάrοΜ οur vμιry οwn WΕγώμεγάλομεγάλοοw WΕγώnμικρόηέναΜ!

Η #FolkloreThursday δεν εξαφανίζεται, απλά παίρνει άλλη μορφή. Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το hashtag κάθε εβδομάδα. Θα θέλαμε οι άνθρωποι να μοιράζονται τη δική τους λαογραφία στην ετικέτα και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον –και να διατηρούν την κοινότητα– κάνοντας like και κοινοποίηση στις αναρτήσεις του άλλου. Τα τελευταία #FolkloreThursday tweets μπορούν πάντα να είναι δείτε εδώ (Απλώς αναζητώντας το #FolkloreThursday στο Twitter και μετά κάνοντας κλικ στην καρτέλα «πιο πρόσφατο».) Και, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε tweet ένα θέμα, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με εβδομαδιαία θέματα ημέρας hashtag που καλύπτουν όλο το χρόνο!

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με συνδέσμους λαογραφίας από όλο τον Ιστό.

Τι έπεται?

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να μας δίνετε όλη τη λαογραφία σας μέχρι την τελευταία ημέρα hashtag που φιλοξενήθηκε στις 3 Μαρτίου και θα βοηθήσετε την ημέρα του hashtag #FolkloreThursday να βγει με την έκρηξη που της αξίζει. Ζητάμε από όλους να επιβιβαστούν για να βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε λίγη από την παλιά μαγεία και τον ενθουσιασμό που έφερναν οι Πέμπτες, και πραγματικά να βγούμε έξω.

Σκεφτήκαμε μερικούς υπέροχους τρόπους για να γιορτάσουμε όλη τη διασκέδαση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια:

Μπορείτε να συμμετάσχετε δημοσιεύοντας τη λαογραφία σας με το hashtag κάθε εβδομάδα, κοινοποιώντας τις προσφορές άλλων ανθρώπων και υποστηρίζοντας τους συνεργάτες του ιστότοπου διαβάζοντας τα καταπληκτικά άρθρα τους στο www.FolkloreThursday.com!

Προς το κλείσιμο της πόρτας του Fairyland, έχουμε μερικά επιπλέον ειδικά άρθρα ιστότοπων για εσάς σχετικά με το θέμα της αλλαγής και του μετασχηματισμού τις επόμενες εβδομάδες. Έχετε επίσης δημιουργήσει μια λίστα με το πού μπορείτε να βρείτε λαογραφία στον Ιστό.

Το Φεστιβάλ #FolkloreThursday, Σάββατο 5ου Μαρτίου:

  • Το Σάββατο 5 θα πραγματοποιήσουμε το ‚#FolkloreThursday Festival‘ου του Μαρτίου.

Το θέμα είναι «αλλαγή και μεταμόρφωση», για να μας βοηθήσει όλους να προχωρήσουμε χρησιμοποιώντας τη μαγεία και την αίσθηση της κοινότητας που έχει φέρει στη ζωή μας η ημέρα του hashtag #FolkloreThursday.

Ελάτε μαζί μας στο Twitter από τις 9 π.μ. έως τις 7.30 μ.μ. GMT για να μοιραστείτε τη λαογραφία σας!

Ακυρώσαμε το Σάββατο #FolkloreΠέμπτη Φεστιβάλ ως ένδειξη σεβασμού για την Ουκρανία. Η τελευταία φιλοξενούμενη ημέρα hashtag είναι την Πέμπτη 3 Μαρτίου, με το νέο θέμα: ελπίδα, φως και θεραπεία.

αφίσα ακύρωσης φεστιβάλ

Πριν κοιτάξουμε μέχρι το τέλος, θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να κοιτάξουμε πίσω και να σκεφτούμε το εκπληκτικό ταξίδι που έχουμε κάνει όλοι τα τελευταία 7 χρόνια.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την απίστευτη ομάδα με την οποία συνεργαστήκαμε και τους φανταστικούς ανθρώπους που συναντήσαμε εδώ στη λαογραφική κοινότητα.

Ευχαριστώ τον καθένα από εσάς που κάνατε αυτήν την τόσο λαμπρή κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια: τους υποστηρικτές του Patreon, την ομάδα ιστού, τους οικοδεσπότες των hashtag, τους συντελεστές του ιστότοπου και όλους όσους συμμετέχουν!

Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε και να αισθάνεστε θετικά που θα μείνετε μαζί μας για να δείτε τα πράγματα μέχρι το τέλος της ημέρας του hashtag. Ήταν τόσο καταπληκτικό να είσαι μέρος, και μια τόσο φανταστική ομάδα ανθρώπων για να γνωρίσεις ως φίλοι – ας συνεχιστεί αυτό! Είμαστε τόσο λυπημένοι που αυτό είναι το τέλος της υπέροχης, μαγικής ημέρας hashtag, αλλά νιώθουμε επίσης ευλογημένοι που σας γνώρισα όλους και χτίσαμε μαζί κάτι που άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί μαζί μας—ελπίζουμε να έχει τόση σημασία για εσάς όσο και για την Willow και εμένα.

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας και ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί για να κάνουμε πραγματικά μαγικές τις επόμενες εβδομάδες και να δημιουργήσουμε λίγο από τον παλιό ενθουσιασμό και την αίσθηση της κοινότητας που ένιωθαν οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι,

Dee Dee και Willow

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar