Προτροπές γραφής Δεκεμβρίου - Υπέρ του μαθήματος

Αγαπητοί αναγνώστες, θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας όλους εσάς για τον χρόνο και τις προσπάθειές σας. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το φετινό One Word Writing Prompts Challenge. Σε πολλές περιπτώσεις, το τέλος του έτους σημαίνει μια στιγμή για να κοιτάξουμε πίσω και να σκεφτούμε. Θέλω όλοι να λάβετε αυτές τις λέξεις παρακάτω και να συλλάβετε.

PRO-TIP

Ένα απόσπασμα για τη γραφή του μυθιστοριογράφου, Φραντς Κάφκα, λέει «Μην λυγίζετε. Μην το ποτίζεις? Μην προσπαθείς να το κάνεις λογικό. μην επεξεργάζεστε τη δική σας ψυχή σύμφωνα με τη μόδα. Αντίθετα, ακολουθήστε τις πιο έντονες εμμονές σας ανελέητα». Αυτός είναι ο τύπος γραφής που θέλω να σας διδάξω.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σε βγάζει από το κρεβάτι το πρωί;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Ακολουθεί μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να γίνουν οι καλύτεροι μουσικοί που μπορούν να γίνουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο ιστολόγιο Lesson Pros Music Education και Blog για RVing, Inspiration και Travel για πλήρους απασχόλησης Chuck and Sandi

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικό περιεχόμενο που φέρνει εκπαιδευτική αξία σε όλους όσοι έρχονται στο Ιστολόγιο Lesson Pros. Το blog μας είναι πάντα και θα είναι πάντα δωρεάν για όλους. Τούτου λεχθέντος, εκτιμούμε όλες τις δωρεές από τους αναγνώστες μας.

ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΕΡ

Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής