Γράψιμο Προτροπές Μάθημα Πλεονεκτήματα Νοέμβριος

Προτροπές γραφής - Υπέρ του μαθήματος Νοεμβρίου

PRO-TIP

Το να γράφεις καθημερινά έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση του άγχους, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια θετική συνήθεια που μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές πτυχές της ζωής. Εάν η καθημερινή γραφή είναι υπερβολική, δοκιμάστε εβδομαδιαία ή μηνιαία. Κάθε μήνα θα βγαίνουμε μια νέα λίστα με προτροπές λέξεων, γι‘ αυτό επιλέξτε μια λέξη που σας αρέσει περισσότερο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Για ποια προτροπή λέξης σας φάνηκε πιο εύκολο να γράψετε αυτόν τον μήνα;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Ακολουθεί μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να γίνουν οι καλύτεροι μουσικοί που μπορούν να γίνουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο ιστολόγιο Lesson Pros Music Education και Blog για RVing, Inspiration και Travel για πλήρους απασχόλησης Chuck and Sandi

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικό περιεχόμενο που φέρνει εκπαιδευτική αξία σε όλους όσοι έρχονται στο Ιστολόγιο Lesson Pros. Το blog μας είναι πάντα και θα είναι πάντα δωρεάν για όλους. Τούτου λεχθέντος, εκτιμούμε όλες τις δωρεές από τους αναγνώστες μας.

ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΕΡ

Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής