Προτροπές γραφής - πλεονεκτήματα μαθήματος Απριλίου

Προτροπές γραφής για τον Απρίλιο με μία λέξη – Υπέρ του μαθήματος

Γεια σας όμορφοι άνθρωποι,

Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε όλους για τις μηνιαίες προτροπές γραφής μιας λέξης! Αυτή η διαδικασία ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να το μοιραστούμε με όλους σας.

Για τον Απρίλιο έχουμε μια ιδιαίτερη πρόκληση. Θέλουμε να συνδεθείτε ή να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους. Σας ενθαρρύνουμε να απευθυνθείτε σε κάποιον. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μηνυμάτων, συνομιλίας μέσω βίντεο, μιας επιστολής ή αυτοπροσώπως, ό,τι αισθάνεστε πιο άνετα.

Αρχικά, μπορείτε να ξεκινήσετε κοινοποιώντας μία από τις προτροπές γραφής σας και να τους πείτε πώς η γραφή έχει επηρεάσει τη ζωή σας. Για το δεύτερο βήμα σας, μπορείτε να μιλήσετε για τη γραφή σας.

Εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να μιλήσετε για το γράψιμό σας, εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε να μοιραστείτε την εμπειρία σας και ίσως να προσκαλέσετε έναν φίλο να αρχίσει επίσης να γράφει. Είναι συχνά μια εξαιρετική εμπειρία δέσιμου και μπορεί να εκδηλώσει έναν νέο τύπο σχέσης που ξεπερνά τις κουβέντες της καθημερινότητας. Το οποίο μπορεί να είναι αρκετά αναζωογονητικό.

Με αυτό, εδώ είναι οι Προτροπές γραφής με μία λέξη Απριλίου!

Προτροπές γραφής Απριλίου - Υπέρ του μαθήματος

Μια καθημερινή ρουτίνα γραφής μπορεί να αισθάνεται απαιτητική μερικές φορές, και με τη ζωή όσο απαιτητική κι αν είναι, το γράψιμο μπορεί συχνά να ωθηθεί στο πλάι. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι χρήσιμο να έχετε ένα ασυνεργάτη λογοδοσίας για την ανάπτυξη συνεπών συνηθειών.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Για ποια προτροπή λέξης σας φάνηκε πιο εύκολο να γράψετε αυτόν τον μήνα;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Ακολουθεί μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να γίνουν οι καλύτεροι μουσικοί που μπορούν να γίνουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο ιστολόγιο Lesson Pros Music Education και Blog για RVing, Inspiration και Travel για πλήρους απασχόλησης Chuck and Sandi

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικό περιεχόμενο που φέρνει εκπαιδευτική αξία σε όλους όσοι έρχονται στο Ιστολόγιο Lesson Pros. Το blog μας είναι πάντα και θα είναι πάντα δωρεάν για όλους. Τούτου λεχθέντος, εκτιμούμε όλες τις δωρεές από τους αναγνώστες μας.

ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΕΡ

Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής