Προτροπές γραφής μιας λέξης για τον Μάρτιο

0
Προτροπές γραφής μιας λέξης για τον Μάρτιο

Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας ξαναδούμε όλους αυτόν τον Μάρτιο για τα One Word Writing Prompts! Λάβετε υπόψη ότι αυτό το άρθρο είναι για όλους τους συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένων:

Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται, αλλά καταλαβαίνετε την ιδέα.

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τι σκεφτήκατε όλοι τον περασμένο μήνα, οπότε αν θέλετε να μοιραστείτε, σας ενθαρρύνουμε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.

Παρακάτω υπάρχουν 31 προτροπές λέξεων για κάθε μέρα του Μαρτίου. Πάμε λοιπόν να γράφουμε!

Μαζί με την άμεση πρόκληση, σας προκαλούμε σε κάτι νέο. Χρησιμοποιώντας μία από τις παραπάνω λέξεις, ενσωματώστε στοιχεία που είναι αφηρημένα ή αλλοιώνουν την πραγματικότητα της καθημερινότητάς σας.

Ακολουθεί ένα σύντομο παράδειγμα αυτής της έννοιας.

Στέκεται σε ένα ορεινό οροπέδιο. Το ζωντανό πορτοκαλί γρασίδι χοροπηδά κατά μήκος της επιφάνειας του βράχου παιχνιδιάρικα. Δεν θυμάται πώς βρέθηκε εδώ, αν και νιώθει μια αίσθηση γαλήνης.

Δεν αργεί να τον προσέξει ο άνεμος. Ενθουσιασμένος που θα γνωρίσει έναν νέο φίλο, ο άνεμος, σε μια τρελή εξόρμηση, έπεσε πάνω στον άντρα στο οροπέδιο.

Ο άνεμος γλείφει επιθετικά το εκτεθειμένο δέρμα του, πετώντας τον χωρίς βάρος στον αέρα. Η στοργή είναι αποδεκτή και καλοδεχούμενη, καθώς δίνεται νέα προσοχή στο εκτεθειμένο δέρμα του.

Αν και κλιμακώνεται γρήγορα, σε μια χορευτική φρενίτιδα, ο άνεμος τραβάει τα χέρια του σαν να θέλει να δείξει το παιχνίδι του σε όλο τον κόσμο.

Από πού προήλθε η έμπνευσή μου

Στο παραπάνω απόσπασμα, άρχισα να σκέφτομαι τις λέξεις αναταραχή και ζωηρό. Έχοντας αυτά τα λόγια στο μυαλό, άρχισα να φαντάζομαι κυλιόμενες πεδιάδες, απέραντα δάση και βραχώδη εδάφη απλωμένα κάτω από ένα απέραντο πλεονέκτημα.

Έχοντας αυτή τη σκηνή στο μυαλό, άρχισα να σκέφτομαι τον σκύλο του φίλου μου που είδα νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Αν και αντί για σκύλο στο βουνό, νιώθω τον άνεμο με τον σκυλίσιο ενθουσιασμό του.

Μια Ερμηνεία

Για μένα, είναι ενδιαφέρον να βλέπω πώς το ασυνείδητό μας ξεδιπλώνεται σε μια σελίδα. Πράγματα που μπορεί να μην έχουμε αναγνωρίσει ποτέ ξεσκεπάζονται μπροστά στα μάτια μας. Αυτή είναι μια από τις ομορφιές της γραφής. Μας επιτρέπει να αποκαλύπτουμε και να ξεκλειδώνουμε τα μυστήρια που είναι διπλωμένα βαθιά μέσα μας.

Όσο για το παραπάνω κομμάτι, τα πρώτα προσχέδια είναι συνήθως διαβόητα φρικτά, αλλά γι‘ αυτό είναι σημαντικό να τα γράψετε. Για να σας πω ένα μυστικό, αυτό το απόσπασμα είναι στην πραγματικότητα το τρίτο μου σχέδιο. Και ακόμα, υπάρχουν βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Αυτή είναι η ομορφιά της γραφής. Είμαστε σε μια συνεχή κατάσταση αλλαγής, επομένως πάντα προσαρμοζόμαστε και γινόμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μια άλλη πρόταση που έχει είναι να γράψει αυτό που μπορείτε να δείτε μέσα στα όρια μιας κορνίζας χειρός. Αυτό περιορίζει το οπτικό πλαίσιο ενώ επιτρέπει επίσης την έκφραση περισσότερων λεπτομερειών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar