Προτροπές γραφής μιας λέξης για τον μήνα Μάιο

1
Προτροπές γραφής μιας λέξης για τον μήνα Μάιο

Γεια σας όμορφοι άνθρωποι,

Χαίρομαι που σας βλέπω όλους πίσω για τις μηνιαίες προτροπές γραφής και καλωσορίζω όλους όσοι είναι νέοι στον ιστότοπό μας.

Για τον μήνα Μάιο, θα γιορτάσουμε την αναγέννηση και την ανάπτυξη του εσωτερικού μας εαυτού. Με αυτό, έχω μια σύντομη άσκηση γραφής για να μας βοηθήσει να κοιτάξουμε προς τα μέσα.

Υπάρχουν τρεις ερωτήσεις που θέλω να κάνετε στον εαυτό σας.

Πρώτον, πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή; Σκεφτείτε πραγματικά αυτό και γράψτε όλα όσα αισθάνεστε και βιώνετε αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας.

Δεύτερον, θέλω να αναρωτηθείτε, πώς θέλετε να αισθάνεστε αυτή τη στιγμή; Αφήστε τα όλα να ξεχυθούν. Αυτό μπορεί να γραφτεί με όποιον τρόπο αισθάνεστε πιο άνετα. Γράψε μια λίστα, προτάσεις, ένα τραγούδι, οτιδήποτε σου επιτρέπει να εκφράσεις πώς θέλεις να νιώθεις.

Και τρίτον, ποια είναι τα τρία βήματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να κλείσετε το χάσμα ανάμεσα στο πώς αισθάνεστε και στο πώς θέλετε να αισθάνεστε;

Αυτή η άσκηση ήταν εξαιρετικά χρήσιμη για μένα, και ελπίζω να έχετε όλοι μια καλή εμπειρία στο να το κάνετε αυτό.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στις ανοιξιάτικες μονολεκτικές προτροπές γραφής.

Προτροπές γραφής - πλεονεκτήματα μαθήματος Μαΐου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, εδώ είναι μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους εντός του επόμενες 24 ώρες θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ PRO

Εάν μπορείτε να αφιερώσετε μια στιγμή κάθε μέρα για να σταματήσετε, να κλείσετε τα μάτια σας και να αναπνεύσετε, θα αναπτύξετε μια νέα τεχνική για να γειωθείτε στην παρούσα στιγμή. Αυτό μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να μεταφερθεί σε όλη την υπόλοιπη ζωή σας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Έχετε μάντρα; Εάν ναι, τι είναι αυτό;

Ένα από τα αγαπημένα μου είναι, «Κανείς δεν μπορεί να πάρει τη χαρά σου».

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε τους άλλους να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο Lesson Pros Music Education Blog και Blog για RVing, Inspiration και Travel για πλήρους απασχόλησης Chuck and Sandi

Ο Τσακ και η Σάντι
Υπέρ του μαθήματος
Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar