Προτροπές γραφής Σεπτεμβρίου με μία λέξη

1
Προτροπές γραφής Σεπτεμβρίου με μία λέξη
Σεπτέμβριος γραπτή προτροπή

Αγαπητοί συγγραφείς, χαιρόμαστε που βλέπουμε όλους εσάς να ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την άμεση πρόκληση συγγραφής του Σεπτεμβρίου. Εάν είστε νέος σε αυτόν τον ιστότοπο, επιτρέψτε μας να σας πούμε λίγα λόγια για τις προτροπές γραφής μας. Όσοι είστε εδώ για λίγο, μπορείτε να παραλείψετε να δείτε την Πρόκληση Σεπτεμβρίου.

Κάθε μήνα, βγαίνουμε με μια νέα λίστα λέξεων για να εμπνεύσουμε τη δημιουργική σας ενέργεια. Ξεκινήσαμε την 1η Ιανουαρίου και με την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή 243 νέες λέξεις, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι 30 νέες λέξεις για αυτόν τον μήνα. Εάν σας αρέσει αυτό το άρθρο προτροπής λέξεων και μας ακολουθείτε τον υπόλοιπο χρόνο, σας συνιστούμε να επιστρέψετε και να δείτε τα προηγούμενα άρθρα μας. Έχουμε επίσης ένα άρθρο με τίτλο 365 Writing Prompts που έχει πλήρους μήκους προτροπές για όσους από εσάς θέλετε λίγη περισσότερη δομή για τη γραφή.

Τούτου λεχθέντος, μας αρέσει επίσης να σχολιάζετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, καθώς και τις ιστορίες, τα τραγούδια ή τα ποιήματα που προκύπτουν από αυτές τις προτροπές. Τώρα που έχετε μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε. Ας ξεκινήσουμε.

Πρόκληση Σεπτεμβρίου: Είναι καιρός να σκεφτούμε έξω από το κουτί. Πάρτε ένα κομμάτι που έχετε γράψει και ξαναγράψτε το από πέντε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Δείτε την ιστορία ή το τραγούδι σας από διαφορετική οπτική γωνία και γράψτε από αυτή τη θέση. Και μετά κάντε το για όσες περισσότερες απόψεις μπορείτε.

Έχοντας κατά νου αυτήν την πρόκληση, παρακάτω είναι οι προτροπές γραφής Σεπτεμβρίου!

Προτροπή γραφής μεμονωμένης λέξης Μάθημα Σεπτεμβρίου

PRO-TIP

Το να μπορείς να δεις καταστάσεις από την οπτική γωνία των άλλων δεν είναι μόνο μια εξαιρετική ικανότητα γραφής αλλά και μια δεξιότητα ζωής. Εάν είστε σε θέση να καταλάβετε τις αλλαγές των απόψεων στη γραφή σας, πιθανότατα θα γίνετε πιο ενσυναίσθητοι με τους γύρω σας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Έχετε νιώσει ενσυναίσθηση προς κάποιον που έχει διαφορετικές απόψεις από εσάς;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar