Προτροπές γραφής λέξεων - Πλεονεκτήματα μαθήματος Ιούλιος

Είναι τώρα ο Ιούλιος, μια στιγμή για να σκεφτείτε με ευκολία, και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από ορισμένες προτροπές γραφής;

Για τις Προτροπές συγγραφής λέξεων Ιουλίου, σας προτρέπω να ρίξετε μια ματιά στη ζωή σας. Αντί για τις τυπικά μονολεκτικές μας προτροπές, σας ενθαρρύνω να δείτε κάθε λέξη από δύο διαφορετικούς φακούς. Ο πρώτος φακός δείχνει πώς θα απαντούσατε σε αυτή τη λέξη αν προερχόταν από το παρελθόν σας. Και ο δεύτερος φακός για το πώς βλέπετε τον κόσμο σήμερα.

Ένα σύντομο παράδειγμα αυτής της ιδέας χρησιμοποιώντας τη λέξη επίμονος:

  • Παρελθόν: Ο κόσμος απαιτεί επιμονή για να επιβιώσει.
  • Παρόν: Ήταν εύκολο να αφεθεί λόγω της άνευ όρων, επίμονης αγάπης της.

Τώρα, το αφήνω σε εσάς.

Προτροπές γραφής Ιούλιος Μάθημα Πλεονεκτήματα

Μια σύντομη περιγραφή της ημέρας μου:

Καθώς τα λεπτά περνούν και οι ώρες περνούν, βρίσκομαι να χάνομαι σε αυτή την έννοια του χρόνου. Περνάει και το αφήνω. Ωστόσο, όταν αναρωτιέμαι, γιατί; Γιατί αφήστε αυτόν τον χρόνο να παρασυρθεί στην άβυσσο; Αναρωτιέμαι τότε γιατί όχι; Γιατί να μην αφήσω τον χρόνο να περάσει και να σβήσει στη μνήμη μου; Και είμαι ήσυχος. Για την ώρα τουλάχιστον.

Είναι ενδιαφέρον για μένα πώς περνάει ο καθένας μας φάσεις. Πριν από μια στιγμή όλα είχαν σημασία με ένα σθένος που τραβούσε κάθε ουγγιά της ψυχής μου, όμως τώρα ο χρόνος περνά με ευκολία και χάρη, αδιαφορώντας για οποιαδήποτε σπατάλη. Νιώθω πιο ικανοποιημένος και άνετα.

Υποθέτω ότι αυτές είναι οι σκέψεις μου για τις αρχές αυτού του μήνα.

PRO-TIP

Η πρόκληση του μυαλού σας κοιτάζοντας τις λέξεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ως συγγραφέας και ως άτομο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πώς έχετε αλλάξει τα τελευταία χρόνια;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Ακολουθεί μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να γίνουν οι καλύτεροι μουσικοί που μπορούν να γίνουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο ιστολόγιο Lesson Pros Music Education και Blog για RVing, Inspiration και Travel για πλήρους απασχόλησης Chuck and Sandi

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικό περιεχόμενο που φέρνει εκπαιδευτική αξία σε όλους όσοι έρχονται στο Ιστολόγιο Lesson Pros. Το blog μας είναι πάντα και θα είναι πάντα δωρεάν για όλους. Τούτου λεχθέντος, εκτιμούμε όλες τις δωρεές από τους αναγνώστες μας.

ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΕΡ

Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής