One Word Writing Prompts – Lesson Pro

1
One Word Writing Prompts – Lesson Pro

Γεια σας αναγνώστες, η ώρα είναι εδώ για τις προτροπές γραφής του Ιουνίου! Κάθε μήνα, ακολουθούμε ένα διαφορετικό θέμα μαζί με τις καθημερινές μας προτροπές μιας λέξης. Για αυτόν τον μήνα, έχω δύο προκλήσεις για εσάς.

Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε κάθε μία από αυτές τις λέξεις σε ένα κομμάτι που δημιουργείτε. Δεν έχει σημασία η σειρά, ούτε το είδος της γραφής που κάνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λέξεις σε ένα τραγούδι, ένα ποίημα, ένα ιστολόγιο, ένα διήγημα, ένα δοκίμιο, ένα περιοδικό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή γραφής.

Μερικές τροποποιήσεις σε αυτήν την ιδέα θα ξεκινούσαν με τη χρήση 5 λέξεων. Δείτε πώς λειτουργεί αυτό για εσάς και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε 5 ακόμη λέξεις στο χαρτί σας.

Αυτό ελπίζουμε ότι θα σας προκαλέσει να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Κάποια από αυτά μπορεί να σας φανούν εύκολα όταν έχετε καλή ροή. Μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία σας, σας ενθαρρύνω να μοιραστείτε ό,τι έχετε καταλήξει στην ενότητα σχολίων.

Η δεύτερη πρόκληση για εσάς αυτόν τον μήνα είναι να γράψετε για κάτι που πηγαίνει καλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές είναι εύκολο να εστιάσουμε στα αρνητικά της ζωής, και γι‘ αυτό είναι ωραίο να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσουμε τα θετικά στη ζωή μας.

Προτροπές γραφής - Ιούνιος Μάθημα Πλεονεκτήματα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Ελπίζουμε να απολαύσατε τις Προτροπές γραφής Ιουνίου και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας δούμε ξανά τον Ιούλιο για 31 ακόμη λέξεις!

Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, εδώ είναι μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους εντός του επόμενες 24 ώρες θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ PRO

Χρησιμοποιήστε ρητορικά σχήματα – κάποια απόκλιση από απλές και συνηθισμένες εκφράσεις για να δημιουργήσετε μια πιο ουσιαστική προοπτική – για να εμπλουτίσετε το γράψιμό σας.

Μερικά παραδείγματα αυτού είναι τα ακόλουθα:

  • Αντί να λέμε το απλό γεγονός, «Αυτό είναι ενδιαφέρον». Αλλάξτε το σε „Τι ενδιαφέρον που είναι αυτό!“ Με αυτή τη μικρή αντίθεση, έχουμε πάρει κάτι που είναι μια ξεκάθαρη επιβεβαίωση σε μια κραυγή ενθουσιασμού.
  • Θα μπορούσαμε να γράψουμε κάτι σύμφωνα με το «Οι αντιξοότητες κάνουν το μυαλό πιο δυνατό». Ωστόσο, εάν το αλλάζαμε αυτό σε: «Οι θρίαμβοι και οι θλίψεις που θα έρθουν θα διευρύνουν την ικανότητα του εγκεφάλου τους δεκαπλασιασμένα. «Αυτό δίνει μια πολύ βαθύτερη εικόνα.

Είναι εύκολο και βολικό να γράφεις απλά και στο σημείο. Σας προκαλώ λοιπόν ξανά για αυτόν τον μήνα να προσθέσετε νόημα, συναίσθημα και λεπτομέρεια στη γραφή σας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχετε κάνει ποτέ; Γιατί;

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες με αυτές τις γραπτές προτροπές Ιουνίου για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο Lesson Pros Music Education Blog και Ιστολόγιο για RVing, Inspiration και Travel πλήρους απασχόλησης του Chuck and Sandi

Ο Τσακ και η Σάντι
Υπέρ του μαθήματος
Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar