Προτροπές γραφής μεμονωμένης λέξης Μάθημα

Αγαπητοί φίλοι,

Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να χαζεύουμε ένα ωραίο βιβλίο και ένα ζεστό φλιτζάνι σοκολάτα. Καθώς οι εποχές αλλάζουν, μπορούμε να βρούμε χρόνο να αναλογιστούμε τον εαυτό μας. Θέλω να σκεφτείς το πρώτο φθινόπωρο που μπορείς να θυμηθείς και να γράψεις γι‘ αυτό. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς μπορεί να μην έχετε παρόμοια κλίματα, βλάστηση ή πολιτιστικές πρακτικές, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του.

Μοιραστείτε μια παιδική ανάμνηση που σχετίζεται με το φθινόπωρο ή τον μήνα Οκτώβριο.

Μαζί με αυτή τη μνήμη, εδώ είναι οι προτροπές λέξεων του Οκτωβρίου. Γράψτε λίγο κάθε μέρα χρησιμοποιώντας καθεμία από αυτές τις λέξεις.

Προτροπές γραφής Μάθημα Οκτωβρίου

PRO-TIP

Δ. Πολλοί μεγάλοι συγγραφείς και τραγουδοποιοί αντλούν από τις δικές τους εμπειρίες ζωής για να δημιουργήσουν ιστορίες που αγαπάμε. Δοκιμάστε να γράψετε για ανθρώπους, μέρη, καταστάσεις κ.λπ. που συναντάτε και δείτε πού σας οδηγεί!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας συγγραφέας ή τραγουδοποιός;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Ακολουθεί μια φιλική υπενθύμιση ότι αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από έναν από αυτούς τους συνδέσμους μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να υποστηρίξετε το Lesson Pros.

ΣΧΟΛΙΑ

Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τις θετικές σας εμπειρίες για να ενθαρρύνετε, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να γίνουν οι καλύτεροι μουσικοί που μπορούν να γίνουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ζώνη χωρίς παράπονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Φροντίστε να εγγραφείτε στο ιστολόγιο Lesson Pros Music Education και Blog για RVing, Inspiration και Travel για πλήρους απασχόλησης Chuck and Sandi

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικό περιεχόμενο που φέρνει εκπαιδευτική αξία σε όλους όσοι έρχονται στο Ιστολόγιο Lesson Pros. Το blog μας είναι πάντα και θα είναι πάντα δωρεάν για όλους. Τούτου λεχθέντος, εκτιμούμε όλες τις δωρεές από τους αναγνώστες μας.

ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΕΡ

Χτίζοντας αυτοπεποίθηση μέσω της μουσικής